donderdag 27 februari 2014

Chocolate slagroom truffels

Voor her maken van 30 truffels

Wat heb je nodig:
~ 500 Ml slagroom 
~ 3 eetlepels basterdsuiker of vanille suiker
~ 300-400 gram pure of melk chocola 
~ cacaopoeder

How to do: 
Klop als eerste de slagroom stijf, voeg halverwegen de suiker toe. Schep de slag room in een punt zak (of doe het vorzichtig met een lepel). Gebruik een middel grote glade spuitmond en spuit de truffels op het bak papier. Zet deze direct in de vriezer en laat ze hard worden. Smelt de chocolade met een pan heet water. Doe de cacaopoeder en de gesmolte chocola in 2 bakjes. Haal de bevroren truffels door de gesmolte chocola en doe ze meteen ook door het cacaopoeder wacht 10 seconde en draai ze dan om to ze helemaal bedekt zijn. 

En dan heb je chocolade truffels eet smakelijk :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten